Naše usluge

Podržavamo djecu i mlade da postignu svoj puni potencijal

ŠTO RADIMO!

Eventi za djecu i odrasle

Od najmanjih do najvećih, od djece do odraslih, organizirali smo različite događaje. Naš kreativni tim ne poznaje granice mašte stoga nam ništa nije nemoguće. Samo trebate zamisliti. Kroz cijelu godinu smo aktivni i tu smo za Vas da Vam želje pretvorimo u stvarnost. Osmjesi odraslih dolaze kroz sreću djece i baš zato jako puno pažnje i pozornosti posvećujemo zabavi svih uzrasta.

Turistička animacija

Odlučili smo našim gostima ostaviti nezaboravne uspomene i lijepe emocije. Dnevni i večernji programi za djecu i odrasle su oblikovani dugogodišnjim iskustvom i kreativnim pristupom u svijetu animacije. Animatori u našim mini clubovima prenose svoje znanje na edukativan i zabavan način, dok se odraslima nudi pregršt zanimljivih sadržaja na bazenima po danu ili u večer pod svjetlima reflektora.

Rođendani i svečanosti

Uz Vas smo na najveseliji dan vašeg djeteta, njegovog rođendana, ili smo s vama za vrijeme Vašeg najvećeg dana, vjenčanja. Velika zabava za velike trenutke. Tu smo za Vas da Vam dan bude bezbrižan i sretan jer mi ćemo se pobrinuti za svaku dječju želju.

Osim dobrih želja, donosimo sa sobom sve potrebne rekvizite, napuhance, mjehuriće i šarene dekoracije.

Dodatne usluge

Želite li možda da vam dvorište izgleda kao da je ispalo iz bajke, ili možda da se djeca osvježe uz tobogan s bazenom? sportski ste ljubitelj i hoćete event uz bubble soccer?

Uz našu animaciju nudimo i dekoracije balona svih vrsta i oblika. Šarene i dječje maskote idu s nama gdje god Vi poželite, a kroz cijeli program Vas vodi naš stručni moderator na mikrofonu.