Naš glavni zadatak

Ujedinjeni smo širom Hrvatske u svojoj posvećenosti vašoj zabavi

Tko smo mi?

TOP Events je zajednička tvrtka dvojice najboljih prijatelja. Na temelju prikljupljenog značajnog iskustva Jakov Jelić i Antonio Smoljić su se odlučili na zajedničku suradnju, te djelovanje na području cijele Hrvatske u svrhu zabave kroz animaciju za djecu i odrasle.

Ako postoji početak priče o TOP Events animaciji, to bih bio trenutak kad su Jakov Jelić i Antonio Smoljić postali najbolji prijatelji. Njihovo druženje je započelo za vrijeme temeljne formacije animatora Šibenske biskupije 2008. godine u organizaciji Ureda HBK za mlade. Ideja o zajedničkom djelovanju se rodila još u vrijeme samih početaka.

Od tada obojica rade u animaciji sa djecom i odraslima. Zajedno rade u turističkom naselju SOLARIS 2012. godine. Nakon te sezone Jakov Jelić nastavlja raditi i voditi animaciju u turističkim destinacijama za Samarcanda Entertainment (Solaris, Laguna Poreč, Zaton Zadar), a Antonio radi sa djecom i mladima Šibenske biskupije te završava formaciju za ANIMATOR-INSTRUKTOR.

Zajedno surađuju na humanitarnoj akciji/eventu LAMPIONI – ŠIBENIK DARUJE 5 godina zaredom. U studenome 2019. godine Jakov otvara TOP Events animaciju, te surađuje sa Turističkom zajednicom grada Zadra na organizaciji Adventskog programa za djecu, maskenbala te raznih ostalih evenata.

Zatim je došla pandemija (COVID-19), te su u ljeto 2020. godine odlučili zajedno krenuti surađivati i ostvariti mladenački san da skupa rade ono što najviše vole. Jakov i Antonio zajedno imaju ogromno iskustvo u radu sa djecom, mladim i odraslima. Obojica su održavali mnoga predavanja na formacijama i tečajevima za animatora.

POSLOVNI PRISTUP TOP Events animacije

# zabava je naša

Načela poslovanja naše tvrtke su vrlo jednostavna. U svemu što radimo , trebamo i uživati. Sa svim klijentima i poslovnim partnerima treba imati korektan, jasan i transparentan odnos.

Uz sve što kao tvrtka radimo, uvijek razmišljamo kako naše poslovanje može doprinijeti društvenoj zajednici. Na taj način ćemo se uvijek truditi da budemo društveno korisni i ujedno budemo na raspolaganju svim naših sugrađanima.

Želimo naglasiti da svo naše poslovanje ima svoju priču, viziju i cilj. Priča je gotovo najbitnije, jer na toj priči zasnivamo know how. Naši klijenti znaju da svaki njihov zahtjev mi pozorno slušamo, te uvijek nađemo način da ispunimo sve njihove želje i potrebe. Kad se cjelokupna priča složi, onda možemo gledati viziju. Vizija služi da svakome klijentu predočimo na koji način ćemo to organizirati i odraditi. Kada klijent ima kvalitetnu priču i jasnu viziju, onda ništa ne izgleda nemoguće.

Nastavno na završen proces priče i vizije slijedi izvedba. Izvedba postaje užitak kad je sve već jasno i dogovoreno. Kad je sve po planu, onda se možemo još više posvetiti ljudima koji koriste program, kako bih organizatorima digli kvalitetu programa u željenom smjeru.

01.

— NAŠA MISIJA

Priča uvijek ima svoj početak, te on uvijek ovisi od situacije do situacije. Ali sama priča uvijek bude zanimljiva jer želimo napraviti maksimum od svake ideje i želje klijenta. Završetak priče uvijek mora biti na zadovoljstvo na obje strane, nas i klijenta, kako bi i daljnje aktivnosti bile kvalitetne.

02.

— NAŠA VIZIJA

Nakon što složimo priču, slijedi vizija klijenta. Pozorno slušamo želje i potrebe naših suradnika kako bih njihova vizija bila što jasnija. Na osnovu te vizije mi se trudimo biti u mogućnosti ispuniti sve zahtjeve, te tu viziju pretvoriti u djelo.

03.

— NAŠA PRIČA

Sama izvedba na kraju je nešto prekrasno, jer mnogo truda i energije se uvijek potroši na priču i viziju. Kad je već sve jasno i kvalitetno postavljeno/organizirano, onda mi uživamo u izvedbi na način da možemo izvući maksimum iz svake aktivnosti i posvetiti se svim korisnicima programa kako bih organizator postigao kvalitetu programa te ujedno ostvario svoj cilj.